DJ Rolando 13. januara u Beogradu

Izvor: B92, 07.Jan.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Rolando 13. januara u Beogradu

Jedan od najpoznatijih dsk džokeja sa detroitseke scene, Rolando, ponovo će gostovati u Beogradu 13. januara u klubu "Tjub".

Rolando je jedan od najcenjenijih disk džokeja-legendi čuvene detroitske tehno scene, tvorac hita "Jaguar", a u Beograd ovoga puta dolazi u okoviru retrospektive najboljih zabava od otvaranja beogradskog kluba "Tjub".

Rolando važi za klasičnog predstavnika "stare škole detroitskoh tehna", ali u svojim nastupima vešto kombinuje osim detroitskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i čikaški zvuk, od hausa preko tehna. Taj njegov pristup odabira i kombinovanja muzike se pokazao vrlo uspešnim, jer je poznat kao disk džokej koji je vrlo dobor primljen od posetilaca klubova.

Karte za nastup Rolanda koštaju do 00:30 sati 500 dinara, a nakon toga 700 dinara.

Svojevrsno zagrevanje za nastup jednog od ljubimaca beogradske publike, predstavljaće velika zabava u "Tjubu" kojom će se tri dana ranije (petak, 10. januar) obeležiti prvi rođendan serijala “Dirty SoundZ” (DS), koji promoviše anderground haus i tehno zvuk, a čijom su zaslugom u Beogradu nastupila imena kao što su Archie Hamilton i Mihai Popoviciu, a za rođendan DS će nastupiti u sastavu Battric & Mivu, Klaus, MENE i Miloš Jovanović.

Karte za ovu zabavu koštaće 300 dinara.

U subotu (11. januar) će se, uz slobodan ulaz, održati novi Belgrade Disco Mafia zabava, ma kojoj će muziku puštati Oysha, Goran Starčević i Peppe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.