DIZNI VOLI PENISE! Novi plakat za Osvetnike podigao prašinu u javnosti - opet to rade! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2018, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIZNI VOLI PENISE! Novi plakat za "Osvetnike" podigao prašinu u javnosti - opet to rade! (FOTO)

Nikad kraja.

Novi plakat za Diznijev film "Osvetnici" postao je hit na Tviteru, nakon što su pojedini fanovi primetili ogromnu zgradu u obliku penisa u sredini plakata, odnosno u sredini loga.

Fanovi širom sveta željno iščekuju novi nastavak Marvelovih Osvetnika, a plakat za film koji je osvanuo u Hong Kongu i na društvnenim mrežama postao je glavna tema. Zgradu u obliku ogromnog penisa prvo su primetili tviteraši, a Orlando Vikli se pridružio analizi slike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Za sada nikome nije jasno kakva zgrada je u pitanju i zašto toliko podseća na muški polni organ. Premijera filma "Osvetnici: Beskonačni rat" očekuje se u maju ove godine. U pitanju je jedan od najiščekivanijih filmova u 2018.

I love the Avengers. What I love even more is classic subliminal @Disney and the penis drawn in the middle of the A, disguised as a building. pic.twitter.com/uTUySnU7XW

— Kolten James (@KoltenDrummer) March 21, 2018

Inače, produkcija "Marvel" koja je napravila čudo sa filmovima o superherojima je u vlasništvu "Diznija", koji je i ranije optuživan da čak i kroz crtane filmove šalje skrivene poruke, često seksualne prirode.

Pogledajte i trejler za nove "Osvetnike":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.