DIVJAK U ATELJEU 212:  Ekskluzivno gostovanje SiTi teatara BTC Ljubljane

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVJAK U ATELJEU 212: Ekskluzivno gostovanje SiTi teatara BTC Ljubljane

Komedija o čoveku koji se usuđuje da bude drugačiji.

Pozorište "Atelje 212" najavljuje ekskluzivno gostovanje čuvenog "SiTi teatra BTC" iz Ljubljane.

Na sceni "Petar Kralj" sutra, 23. 02. 2017. godine, u 20. 30h,  biće izvedena predstava "Divjak" u režiji Aleksandra Popovskog.

"Divljak" je komedija o čoveku, koji se usuđuje da bude drugačiji i napusti sve ono na šta se oslanja prosečan čovek našeg doba. Karijeru, materijalne vrednosti i porodicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << menja za divljinu šume, šator i mladog irvasa. Njegov blago ciničan i neprikladan odnos prema svemu što današnje društvo veliča nam se uvlači pod kožu i počinjemo da mu zavidimo na osvojenoj slobodi. Divljak radi ono što bismo svi želeli, ali nema hrabrosti.

Duhovita priča o pobuni pojedinca protiv vrednosti novog doba, ekonomije, porodice, jeftinog televizijskog programa, reklama i dečijih bojanki - modernog sveta uopšte.

Spremite se za dozu skandinavskog humora u slovenačkom okruženju i makedonskoj režiji.

Posetioci kupovinom karte za predstavu "Divjak" dobijaju na poklon kartu za predstavu "Volvo kamioni".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.