DANI DOMAĆEG FILMA U BIOSKOPU “VILIN GRAD“

Izvor: kult-URA.com, 03.Mar.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANI DOMAĆEG FILMA U BIOSKOPU “VILIN GRAD“

Dani domaćeg filma održaće se 4. marta u bioskopu “Vilin grad“ sa početkom od 18h, a film koji će biti prikazan je “Drugi susret“ u režiji Željka Mirkovića. Gost na projekciji biće autor filma, kao i glavni protogonista filma Zoltan Dani.
Film “Drugi susret” govori o događaju iza kojeg stoje dva glavna aktera: pilot američke vojske i aviona Dale Zelko i raketaš koji je komandovao jedinicom koja ga je oborila – Zoltan Dani. Posle 12 godina od ovog događaja dvojica junaka rešila su da se vide i upoznaju, te Dale Zelko dolazi u Srbiju da upozna Zoltana Danija i obiđe mesto na kome je njegov avion pao pre 12 godina. Film prati ponovni susret bivšeg američkog pilota i bivšeg jugoslovenskog raketaša....

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.