DANI BUGARSKOG FILMA U NIŠU

Izvor: kult-URA.com, 27.Feb.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANI BUGARSKOG FILMA U NIŠU

Konzulat Republike Bugarske u Srbiji, Niški kulturni centar i zavičajno udruženje “Caribrod” organizuju “Dane bugarskog filma” u Nišu, koji će biti održani u periodu od 1. do 3. marta u maloj sali NKC-a. Ulaz za sve projekcije je slobodan.
Pored projekcija bugarskih ostvarenja, u utorak, 3. marta, biće otvorena izložba plakata povodom sto godina filma u Bugarskoj. Izložba će biti otvorena u 18h u holu Niškog kulturnog centra.
 
 
 
Program projekcija:
 
Nedelja, 1. mart, 19:00
FILM “ŽIVE LEGENDE” – Pavel radi u elitnoj banci, ali jednog dana pretrpi nesreću i pada u komu. Nakon buđenja iz kome, utvrđuje da ima delimičnu amneziju. Vraća se u rodni...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.