DAN DOMA&EG FILMA U NKC

Izvor: kult-URA.com, 22.Jan.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN DOMA&EG FILMA U NKC

U organizaciji udruženja DOK Srbija i Filmskog centra Srbije, a u okviru programa Dan domaćeg filma, u četvrtak 24. januara, u maloj sali Niškog kulturnog centra od 19 sati održaće se projekcije 10 domaćih dokumentarnih filmova u osam gradova Srbije.

“Filmski centar Srbije u saradnji sa DOK Srbija nastavlja sa realizacijom projekta Dan domaćeg filma, sa ciljem promocije domaćih dokumentarnih filmova koji nisu imali široku bioskopsku distribuciju a zaslužuju da budu viđeni. Nakon projekcije, gledaoci će imati priliku da razgovaraju sa članovima autorskog tima”, saopštavaju iz Niškog kulturnog centra.
Program podrazumeva besplatnu filmsku projekciju i razgovor sa autorom, i održaće...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.