DA SE UBIJE! Odbio je ulogu u čuvenom filmu i častio kolegu sa 100 miliona dolara! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE UBIJE! Odbio je ulogu u čuvenom filmu i častio kolegu sa 100 miliona dolara! (FOTO)

Pravi profesionalac.

Džona Litgoua, Glumca koji je nedavno igrao Vinstona Čerčila u Netfliksovoj seriji "Kruna" Holivud je dva puta želeo da vidi u ulozi Betmenovog najljućeg suparnika Džokera. Režiseri Džo Dante i Tim Barton pokušali su da dobiju danas 71-ogodišnjaka da igra Džokera, ali on ih je oba puta odbio, iako bi mnoge njegove kolege gazile preko leševa samo da igraju čuvenog negativca.

- Moja najgora audicija svih vremena bila je za Betmena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tima Bartona - otkrio je Litgou uoči ovogodišnje dodele nagrada "Toni" u Njujorku.

- Pokušao sam da ga uverim da ta uloga nije za mene i uspeo sam - rekao je Litgou.

Džokera je u Bartonovom Betmenu na kraju maestralno odglumio Džek Nikolson. Maestralno je i zaradio - zahvaljujući ugovoru koji mu je garantovao zaradu od prodatih karata, što nije praksa u Holivudu, Nikolson je inkasirao fantastičnih 100 miliona dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.