Čuveni rođak It iz Porodice Adams: Evo ko se krije ispod bujne kose

Izvor: B92, 07.Jan.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni rođak It iz "Porodice Adams": Evo ko se krije ispod bujne kose

Rođak It je, kao i svi likovi iz "Porodice Adams", priča za sebe, ali - da li ste zamislili lice koje stoji iza one silne kose?

U filmovima o porodici Adams iz 1991. i 1993. godine Ita je utelotvorio glumac i predavač Džon Frenklin.

Mada ste ga viđali u još nekim filmovima i serijama, Frenklin vam je verovatno najpoznatiji iz jednog drugog filma iz detinjstva, horor filma "Deca kukuruza", gde je igrao mladog Isaka .

Zbog nedostatka hormona rasta, ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumac je visok tek 147 centimetara, danas ima 56 godina i radi kao profesor engleskog.

"Video sam koliko je šoubiznis površan i osetio potrebu da iza sebe ostavim nešto više od uloge rođaka Ita. Podučavanje je delovalo kao da se savršeno uklapa uz moj glumački talenat i želju da dotaknem mnogo života", objasnio je Frenklin svojevremeno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.