Čola u CG za Dan državnosti: Posle deset godina ponovo u Podgorici

Izvor: B92, 14.Jul.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola u CG za Dan državnosti: Posle deset godina ponovo u Podgorici

Ništa bez Čole. Tako ni proslava Dana državnosti Crne Gore. Mada je Čoli svejedno gde i kada peva jer je čitaju bivšu Jugoslaviju nekoliko puta obišao uzduž i popreko.

Posle skoro deset godina u Podgorici na platou kod spomenika Svetom Petru Cetinskom održan je koncert Zdravka Čolića koji je trajao skoro četiri sata.

Kada se Čola oprostio sa Podgoričkom publikom, svi su ostali i čekali da se Čolić vrati i otpeva još nešto, kao da im četiri sata nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo dovljno.

“Pustio sam publiku da pevaju cele pesme. Obično ja krenem, oni nastave, ali sam odušljeven, jer su sve pevali. Nije mi se to skoro dogodilo“, rekao je Čolić za Bulevar B92.

Čola je izjavio da jako ceni posao novinara i da on poštuje novinare, ali i oni njega.

Da li je Čola nekada tužio novinara, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon sjajnog koncerta u Podgorici: Čola otkriva šta najviše voli da radi

Izvor: Blic, 15.Jul.2015, 16:21

Zdravko Čolić održao je spektakularan koncert pred prepunim platoom ispred spomenika Svetog Petra Cetinskog u Podgorici, povodom Dana državnosti Crne Gore...Pogledajte šta je pevač rekao nakon koncerta:..On je za Blic TV otkrio zašto uživa u ovakvim otvorenim koncertima, kao i šta najviše voli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.