Cirkus sunca od danas u Areni

Izvor: B92, 29.Jun.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Cirkus sunca'' od danas u Areni

Slavna svetska trupa "Cirque du Soleil", koja gostuje sa predstavom "Alegria" od 29. juna do 1. jula u Beogradu izvešće večeras (29. jun) prvo od pet planiranih izvođenja u Kombank areni.

Organizatori su saopštili da će zbog bezbednosti izvođača na sceni, biti strogo zabranjeno unošenje fotoaparata i fotografisanje mobilnim telefonima.

"Alegria" jedna je od tehnički najzahtevnijih predstava čuvene trupe ''Cirque du Soleil", a menadžment je tražio da se Arena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpuno zamrači.

Impresivna scenografija, bend uživo na sceni, raskošni kostimi i 55 akrobata koji svojim umećem oduzimaju dah, čini predstavu ''Alegria" spektaklom.

Ove godine predstava je obeležila 6.000. izvođenje i 1.000 izvođenje u koncepciji za arene.

Predstava ''Alegria" traje dva i po sata sa pauzom od 20 minuta i ima 10 numera. Planirano je pet izvođanja – 29. juna od 20 sati, 30. juna od 16 i 20 časova i 1. jula od 13 i 17 sati.

Ulaznice za ovaj scenski spektakl koštaju od 2.500 do 5.500 dinara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Cirque du Soleil" u Beogradu

Izvor: Akter, 29.Jun.2012

Trupa "Cirque du Soleil", koja gostuje sa predstavom "Alegria" od 29. juna do 1. jula u Beogradu izvešće večeras (29. jun) prvo od pet planiranih izvođenja u Kombank areni

Nastavak na Akter...

Ruska šipka za hrabre

Izvor: Politika, 30.Jun.2012, 00:07

Zbog bezbednosti izvođača fotoreporteri nisu mogli da koriste bliceve dok su akrobate sa savitljive šipke skakali uvis i izvodili trostruki salto..Molim vas da zbog bezbednosti akrobata ne koristite bliceve – zamolila je fotoreportere Ženevjev Lorendo, predstavnik za medije slavne svetske trupe...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.