Ciklus filmova o crvenoj boji u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2022, 12:47

Ciklus filmova o crvenoj boji u Novom Sadu

Omladinski centar CK13 će od 17. do 19. januara održati ciklus filmova posvećenih crvenoj boji - "Zovem se crveno", saopštio je danas CK13.

Navedeno je da je crvena je verovatno i najznačajnija boja u filmu čija simbolika pokriva najširi spektar emocija, a da crvena boja u filmovima odabranim za ovaj ciklus pre svega simbolizuje ženu.

U ponedeljak, 17. januara, biće prikazan film "Čudesna sudbina Amelije Pulen" iz 2001. godine, u utorak, 18. januara "Vrati se" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz 2006. godine, a u sredu, 19. januara "Suspiria" iz 1977. godine.

Sve projekcije počinju u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.