Ćerka Pola Vokera dobila ulogu u nastavku Brzih i žestokih FOTO

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 09:58

Ćerka Pola Vokera dobila ulogu u nastavku "Brzih i žestokih" FOTO

Medou Voker je na Instagramu objavila fotografiju svoje scene u filmu “Fast X”, desetom delu iz franšize “Fast&Furious”, koji je urađen u čast njenom pokojnom ocu, Polu Vokeru.

"Prvi ‘Fast’ je objavljen kada sam imala godinu dana! Odrasla sam na setu gledajući svog oca, Vina (Dizela), Džordanu, Mišel (Rodrigez), Ludakrisa i još mnoge na ekranima. Hvala mom ocu, rođena sam u porodici ‘Fast&Furious’. Ne mogu da vjerujem da ću i ja sada biti tamo. Sa onima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su bili tu da me gledaju kako odrastam”, navela je Medou.

Vokerova se zahvalila režiseru filma Luju Leterijeu na njegovoj “ljubaznosti, strpljenju i podršci” – dodajući:

“Osećam se kao da ste deo porodice od kada smo počeli, srećna sam da je to samo početak.”

Ona se naknadno zahvalila producentu Brendonu Birtelu – “tatinom najboljem prijatelju koji je sada njen najbolji prijatelj” – napisavši:

"Ovo ne bi bilo moguće bez tebe. Tako sam blagoslovena što mogu da poštujem zaostavštinu svog oca i da to zauvek podelim sa njim. Toliko vas sve volim”.

Poruka je naišla na podršku zvezda franšize.

“Bio je tako ponosan na tebe!!!!” napisao je Istvud.

Otac Medou Voker, Pol Voker, bio je jedan od prvobitnih vodećih glumaca u franšizi Brzi i žestoki, glumeći uličnog trkača Brajana O’Konera u pet delova pre nego što je preminuo u 40. godini nakon sudara automobila u novembru 2013. godine, piše “Deadline”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.