Ćerka Džonija Depa masturbirala i gušila se u seriji, a sada je poznati pevač brani VIDEO

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 09:53

Ćerka Džonija Depa masturbirala i gušila se u seriji, a sada je poznati pevač brani VIDEO

Debate oko scena seksa u novoj HBO seriji "Idol” ne prestaju – ostavile su bez teksta gledaoce i kritičare, a čini se da su mnogima ubile želju da pogledaju još jednu epizodu.

U intervjuu za magazin GK, muzičar Vikend, koji je jedan od autora serije i igra sumnjivog klupskog mogula Tedrosa, potrudio se da odbrani svoj "grozni" lik i potrebu za tako brutalnim scenama seksa koje su zgrozile publiku.

"Nema ničeg seksi u tome", rekao je muzičar, čije je pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ime Abel Tesfaje. "Kada gledate seks scenu, osećate se neprijatno ili imate gađenje ili stid prema likovima. Sve te emocije se sabiraju i vidite da je momak stvarno preterao, da nije trebalo da bude u situaciji u kojoj je bio."

U spornoj sceni Tedros ulazi u seksualni odnos sa pop zvezdom Džoselin, koju igra Lili-Rouz Dep, ćerka poznatog glumca Džonija Depa. To je više silovanje ili fizički napad nego seks. U jednom trenutku njegov lik kaže pevačici da "i...o rastegne to malo p...u" dok ona stavlja prste u usta.

Pevač kaže da je scena šminkanja toliko odvratna i preterana jer njegov lik Tedros, koji je "misteriozni vlasnik kluba“, ne može da veruje gde se nalazi.

"Kada ga gledate, jasno vam je da je Džoselin za njega veliki ulov, verovatno najveći koji je ikada imao", objasnio je Vikend i dodaje: "Sasvim vam je jasno. Preteruje i sam ne veruje šta mu se dešava."

Iako brani scenu seksa, 33-godišnji pevač i glumac slaže se sa gledaocima i kritičarima koji kažu da njegov lik izgleda kao gubitnik.

"Da, on je lud, psihopata. Nema potrebe da pokušavate da ga umotate u celofan. U stvari, u tome nema ništa misteriozno ili očaravajuće. Uradili smo to namerno, kao sa njegovim izgledom, odećom, kosom. Tip je kreten", objasnio je.

Kada su scene prikazane, društvene mreže su eksplodirale od komentara. Vikend je na Tviteru nazvan perverznjakom, a jedan komentator je napisao da je "izgubio poštovanje prema Tesfajeu" nakon što je odgledao drugu epizodu serije, koju je Vikend napravio u saradnji sa tvorcem "Euforije" Semom Levinsonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.