Ćerka Anice Dobre: Sve je manji teret što mi je ona majka VIDEO

Izvor: B92, 07.Okt.2020, 14:38

Ćerka Anice Dobre: "Sve je manji teret što mi je ona majka" VIDEO

Glumci Zvezdara teatra vraćaju se na scenu posle šestomesečne pauze. Njihovo pozorište sutra slavi 36. rođendan. Jedna od stotinu predstava koje su postavljene na sceni ovog teatra je i komična melodrama "Ljubav u Savamali".

Zvezdara teatar insistira na promociji domaćih tekstova, navela je glumica Lena Bogdanović, koja igra u ovoj predstavi, za TV Prvu. Tako se i ovo delo Ivana Lalića našlo u programu ovog pozorišta.

Mina Sovtić rekla je da domaći pisci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolje oslikavaju naš mentalitet, a ona u ovoj predstavi glumi bokserku Saru.

Ovo je ljubavna priča između Ahmeda, izbeglice iz Avganistana, i Sare, koja volontira u prihvatilištu za migrante. Svi likovi doživljavaju preobražaj, a predstava je zasnovana na istinitim događajima.

Minu Sovtić, koja je ćerka Anice Dobre, stalno pitaju koliko je teško nositi se sa slavom njene majke.

"Teret postaje sve manji. Sve mi je više drago da imam privilegiju da učim od nje", navela je Mina.

Navodi da to ide sa godinama, jer svaki tinejdžer želi prvo da napravi nešto svoje i da bude drugačiji od svojih roditelja.

"Sa godinama dolazi zrelost, više razumem i cenim svoje roditelje. Drago mi je što sam ja ja, a oni oni, a volim ih baš zbog toga što su oni takvi", rekla je mlada glumica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.