Čengeri: Egzitov kamp zadovoljava sanitarne uslove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2012, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čengeri: Egzitov kamp zadovoljava sanitarne uslove

NOVI SAD -

Zdravstveno-sanitarni uslovi u kampu festivala Egzit su u skladu sa propisima, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Atila Čengeri.

"Sve je uređeno na visokoprofesionalnom nivou. Mi ćemo redovno i pojačano obavljati sanitarni nadzor kako u kampu, tako i na Petrovaradinskoj tvrđavi", rekao je Čengeri prilikom obilaska kampa, u kojem je do danas smešteno oko 1.300 posetilaca.

Organizatori očekuju da će oko 4.000 ljudi posetiti Egzitov kamp.

Gostima kampa, koji se nalazi na novosadskom kupalištu "Štrand", na raspolaganju je, pored postojećih, još 30 toaleta kao i 40 tuševa sa toplom vodom i 40 česmi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čengeri: Pojačane kontrole u Egzitovom kampu

Izvor: Novine novosadske, 10.Jul.2012

Trenutno Exitov kamp ispunjava sve potrebne sanitarne, zdravstvene i higijenske uslove, a inspektori će tokom trajanja festivala pojačati kontrole, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Atila Čengeri.. -Zadovoljan sam onim što vidim i čini mi se da uslovi bolji nego prošle godine,...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.