Čarolija na ledu SNEŽANA I SEDAM PATULJAKAu Štark Areni   od 7. do 9. decembra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarolija na ledu "SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA"u Štark Areni od 7. do 9. decembra!

Ne propustite!

Novogodišnje praznike u Beogradu ulepšaće tumačenje omiljene bajke “Snežana i sedam patuljaka” na ledu, koje će se održati od 7. do 9. decembra u Štark Areni!

TUGA! Preminuo legendarni brodvejski scenarista Nil Sajmon!

SUPERLIGA: Ne vredi ni Boaćijev HET-TRIK, Zvezda je skinuta sa TRONA (VIDEO+GALERIJA

Originalna priča o čarobnom ogledalu, prelepoj devojci, mladom Princu , zloj veštici i začaranoj crvenoj jabuci, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oživeće na ledu uz mnogo virtuoznog plesa, raskošnih kostima, efektnog osvetljenja, vrhunske koreografije i akrobatike u prednovogodišnjoj atmosferi.

Svetski proslavljena trupa Russian Ice Stars upoznaće vas sa nekim od najvrsnijih klizača na ledu, a fuzija zvuka, vizuelne umetnosti i glume, opčiniće celu porodicu!

Da li ste znali da su ovi holivudski blokbasteri snimljeni na Balkanu? (VIDEO)

PRODUCENTI NAJAVILI VELIKO FINALE! Uskoro KRAJ serije "Štreberi"!

Predstave će se prikazivati u terminima:

Petak, 7.12. od 19h

Subota, 8.12. od 11:30h, 15h i 18:30h

Nedelja, 9.12 . od 11:30h i 15h

Ulaznice uskoro u prodaji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čarolija na ledu "Snežana i sedam patuljaka" u Štark Areni

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2018

Novogodišnje praznike u Beogradu ulepšaće tumačenje omiljene bajke "Snežana i sedam patuljaka" na ledu, koje će se održati od 7. do 9. decembra u Štark Areni!..Originalna priča o čarobnom ogledalu, prelepoj devojci, mladom Princu , zloj veštici i začaranoj crvenoj jabuci, oživeće na ledu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.