Čarli Šin se vraća: Popravio odnose sa rediteljem Dva i po muškarca – glumi u novoj seriji

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 08:02

Čarli Šin se vraća: Popravio odnose sa rediteljem "Dva i po muškarca" – glumi u novoj seriji

Slavni glumac Čarli Šin navodno se pomirio sa Čakom Lorijem, rediteljem koji ga je izbacio iz kultne serije "Dva i po muškarca".

Kako prenose mediji, Šin je dobio ulogu u Lorijevoj nadolazećoj komediji "How to Be a Bookie", koja će se emitovati kao deo obnovljene produkcije Warner Bros. Discovery na striming servisu HBO Max.

Predstavnici Warner Bros Discovery i HBO Max odbili su zahtev medija The Times za komentar, a Šinovi predstavnici nisu hteli ni da komentarišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ni da potvrde ovu informaciju.

Nova serija je najavljena u oktobru i uključivaće osam epizoda.

Podsećamo, Šin je glumio u seriji "Dva i po muškarca". Ova serija bila je izuzetno popularna, a Šin je bio jedan od plaćenijih televizijskih glumaca. No, zbog njegovog nedoličnog ponašanja i borbi sa ovisnošću, reditelj Lori ga je izbacio iz serije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.