Izvor: Blic, 10.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Brži od zavere' još 10 dana na kioscima

'Brži od zavere' još 10 dana na kioscima

Prva knjiga iz edicije Blic bestseler, triler Roberta Ladlama 'Brži od zavere' još 10 dana može da se potraži na kioscima, pre nego što je zameni sledeća: roman 'Gospodari gena', Majkla Krajtona, proslavljenog autora 'Parka iz doba jure' i drugih svetskih hitova već je u pripremi.

Izdavač edicije, IP Dobar naslov iz Beograda, kao što je poznato pripremio je za najsrećnije čitaoce Ladlamovog romana 169 vrednih nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u okviru akcije '13 je srećan' broj. Naime, ovoliko čitalaca ove knjige moglo je na 13 strani knjige da nađe poklon markicu određene boje koja mu automatski donosi jedan od poklona koji su pripremili Dobar naslov i njegovi poslovni partneri kao svojevrsnu podršku ovoj ediciji.

Izdavaču je stiglo na desetine kupona i čitaoci Blica će u sutrašnjem broju imati prilike da pročitaju ko su dobitnici nagrada.

Podsećamo da je jedna premija morala da bude dodeljena pre Nove godine – doček za dve osobe u hotelu Metropol o čemu je naš list već pisao.

Inače, sledeći roman iz serije Blic bestseler je Krajtonov tehno-triler koji se pojavio u decembru u Americi pod naslovom 'Next' (Sledeći) i domaći čitaoci će, zapravo, imati priliku da čitaju delo čija će se evropska premijera dogoditi na kioscima u četvrtak 25. januara, kao druga knjiga u ediciji Blic bestselera.

D. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.