Bruce Springsteen svirao više od četiri sata!

Izvor: Kontra magazin, 01.Avg.2012, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruce Springsteen svirao više od četiri sata!

Bruce Springsteen je ponovo oborio svoj rekord i održao je najduži koncert u karijeri. Koncert u Helsinkiju održan je 31. jula i trajao je tačno četiri sata i pet minuta. Šezdesetdvogodišnji Springsteen poznat je po maratosnkim koncertima a koncert u Helsinkiju, koji je poslednji na evropskom delu turneje „Wrecking Ball“, produžio je za par akustičnih pesama koje do sada nije svirao na aktuelnoj turneji. Bruce Springsteen (http://brucespringsteen.net/) turneju nastavlja u Severnoj Americi, gde su neki od koncerata već rasprodati, kao što je slučaj u Čikagu u kome će svirati dva dana za redom.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Gazda obara koncertne rekorde

Izvor: Popboks, 01.Avg.2012

Poslednji dan jula 2012. ostaće upisan u karijeri Brucea Springsteena kao datum u kome je popularni Boss odsvirao svoj najduži koncert do sad. Naime, poslednji nastup na ovogodišnjoj evropskoj turneji održan u Helsinkiju trajao je tačno četiri sata i šest minuta.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.