Izvor: Blic, 04.Dec.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brodi, Banderas, Malkovič i pas ubica od četvrtka u domaćim bioskopima

"Poslednji posao" (Bullet head) naziv je krimi-akcije Pola Soleta u kojem igraju Antonio Banderas, Edrijen Brodi, Džon Malkovič i pas-ubica. Film stiže u domaće bioskope 7. decembra.

Film je priča o trojici prevejanih kriminalaca (Brodi, Malkovič, Rori Kalkin) koji bivaju zarobljeni u skladištu, gde su došli po novac, ali im jedan opasan pas ne da da napuste zgradu. Banderas je negativac, nemilosrdan čovek koji vodi borbe pasa.

Sem što odmalena obožava pse, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reditelj Pol Solet kaže da su ga za film inspirisali i neki njegovi poznanici iz prošlosti i sadašnjosti koji su završili na "nezgodnim mestima".

On ističe da je ovo do sada njegov "najautobiografskiji porjekat" jer ima dosta od njega u filmu kao i ljudi koje voli. Producenti film opisuju kao kombinaciju Tarantinovih "Uličnih pasa" zbog klaustrofobičnog prostora i fokusa na likovima, i horora "Kudžo", ostvarenju sa možda najboljim i najambicioznije zamišljenim scenama sa treniranim psima, kaže reditelj.

Film jeste i horor i krimić i akcioni i psihološka drama, ali iznad svega, ljubavno pismo najboljem čovekovom prijatelju, ističe Solet.

Edrijen Brodi, za koga su kritičari rekli da briljira u filmu, naročito u dijalozima sa Malkovičem, sa kojim ima neverovatnu hemiju, rekao je da je uživao sa kolegama.

- Srećan sam što mogu da biram poslove, i to one koji me inspirišu, baš kao i dobra ekipa. Takav je  slučaj i sa ovim filmom. Banderas i Malkovič su sjajni, bilo je uzbudljivo i vrlo lako raditi s njima. Mislim da će se gledaoci zabaviti gledajući ovaj film, baš kao i mi dok smo snimali - poručio je Brodi.

Film stiže u domaće bioskope zahvaljujući distributerskoj kući FAME Solutions.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.