Britni nominovana za MTV nagradu

Izvor: B92, 29.Jul.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni nominovana za MTV nagradu

Imena Britni Spirs, Maraje Keri i Ašera, našla su se na listi nominacija za najbolji video spot muškog i ženskog izvođača za 2008. godinu, koju je objavila muzička televizija „MTV".

Liste nominacija za nagrade za nabolje muzičke spotove muzičke televizije „MTV" sastavljaju se na osnovu glasova obožavalaca.

Ove godine, uprkos tome što joj je karijera pala u zasenak zbog brojnih ličnih problema, pop princeza dobila je podršku obožavalaca koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasali preko sajta vma.mtv.com da njen spot „Piece of me" uđe u trku za nagradu "MTV-a".

Takođe, Britni će ovako dobiti novu šansu da se pokaže na dodeli MTV video muzičkih nagrada, pošto je prošlogodišnja ceremonija upamćena baš po njenom "ozloglašenom" povratničkom nastupu, kada je tokom izvođenja numere „Gimme more" izgledala nervozno i potpuno van forme.

Britni će se u kategoriji najbolji spot ženskog izvođača takmičiti protiv Džordin Sparks (No Air), Kejti Peri (I Kissed A Girl), Maraje Keri (Touch My Body) i Rijane (Take a Bow).

U muškoj kategoriji za najbolji spot nominovani su Lil Vejn za "Lollipop", Kris Braun za "With You", Ašer tj. njegov video klip "Love In This Club", Ti Aj i "No Matter What" i Flo Rida za spot "Low".

Liste nominacija „MTV" će objavljivati do kraja avgusta, a posetioci sajta vma.mtv.com, trenutno mogu da glasaju za najbolji hip hop spot i najbolji pop spot.

Ceremonija dodele MTV video muzičkih nagrada održaće se 7. septembra ove godine u Los Anđelesu. Domaćin programa biće engleski komičar i kolumnista Rasel Brend.

Slušajte Britni Spirs na B92.fm

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.