Britanski radio: Ne propustite EXIT!

Izvor: Studio B, 24.Feb.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski radio: Ne propustite EXIT!

Britanski online radio "Pulse" svrstao EXIT na treće mesto liste 20 festivala koje "ne smete propustiti".

Na listi "20 festivals to do before you die", novosadski EXIT našao se na trćeem mestu.

"Britanski online radio posvećen savremenoj muzičkoj sceni, svrstao je EXIT u top tri među 20 nezaobilaznih svetskih festivala. EXIT se našao na trećem mestu, odmah iza jednog od najvećih američkih festivala, Burning Man, i najpoznatijeg evropskog festivala, Glastonbury, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a ispred drugih velikih festivala kao što su Sonar, Coachella, Melt ili Tomorrowland", navodi se u saopštenju.

Petrovaradinska tvrđava je jedna od najfascinantnijih festivalskih lokacija na svetu, navodi "Pulse", a festival je nastao kao muzički protest, ali je, uprkos tome što je tokom godina rastao u smislu veličine i reputacije, zahvaljujući lokalnom gostoprimstvu i specifičnom ambijentu, zadržao srdačnu atmosferu. U članku posvećenom popularnim festivalskim destinacijama, ističe se da se putovanja više ne planiraju u odnosu na zemlju koju želite da vidite, već u odnosu na festival koji želite da posetite.

Ovo je samo jedno u nizu priznanja koje je EXIT tokom godina dobijao od mnogobrojnih eminentnih svetskih medija, poput medijskih magnata CNN, BBC, MTV, Euronews, listova The Sun, The Times i The Guardian i mnogih drugih.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

EXIT svrstan u top 3 nezaobilazna svetska festivala!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Feb.2014

Britanski online radio, pulseradio.net, posvećen savremenoj muzičkoj sceni, svrstao je EXIT u top tri među 20 nezaobilaznih svetskih festivala. EXIT se našao na trećem mestu, odmah iza jednog od najvećih američkih festivala, Burning Man, i najpoznatijeg evropskog festivala, Glastonbury, a ispred...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.