Britanske zvezde traže od vlade da spasi muzičku scenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 05:01

Britanske zvezde traže od vlade da spasi muzičku scenu

Ed Širan, Rolingstonsi, Koldplej i ser Pol Mekartni su među 1.500 muzičara koji su zatražili od britanske vlade da pomogne muzičkoj sceni te zemlje kako ona ne bi propala zbog pandemije koronavirusa.

U otvorenom pismu, koje su potpisali i Lijam Galager i Dua Lipa, upozorava se da bi zabrana masovnih okupljanja mogla da znači kraj za nastupe uživo.

Oni ocenjuju da, kako se merama socijalnog distanciranja ne nazire kraj i kako do sada nije sa vladom dogovorena finansijska podrška, budućnost koncerata i festivala, kao i budućnost hiljada ljudi koji rade u toj industriji, izgleda sumorno, prenosi AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.