Britanska serija Toplo-hladno: Nekoliko godina kasnije vikendom na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska serija "Toplo-hladno: Nekoliko godina kasnije" vikendom na RTV

"Cold feet", jedna od najboljih britanskih sitkom serija, emitovana u Engleskoj na ITV do 2003. godine. Zbog velikog uspeha serije program je obnovljen 2016. sa istom glumačkom ekipom pod naslovom "Toplo-hladno: Nekoliko godina kasnije" (Cold feet: Few years later, 2016)”, a možete je pratiti vikendom, počev od 5 aprila od 22.30 časova na RTV-u.

Britanska serija "Toplo- hladno" prati život grupe prijatelja iz Mančestera. Tri ljubavna para, u njihovim tridesetim godinama: >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Adam i Rejčel, Pit i Dženi i Dejvid i Keren.

Brojni usponi i padovi, raskidi i pomirenja, selidbe, rođenja dece, razvodi i nove ljubavi još više su učvrstili njihovo prijateljstvo.

Iako, zabavna i komična, serija poseduje i teške dramske elemente. Glavni likovi će, pritisnuti velikim problemima, biti suočeni sa ozbiljnim emotivnim krizama, a posebno potresna je bila Rejčelina smrt, koja gine u saobraćajnoj nesreći.

"Nekoliko godina kasnije", tačnije, četrnaest, najbolji prijatelji su ponovo zajedno. Adam, koji je živeo u Singapuru, vraća se u Mančester. Saopštava da će se ponovo oženiti, što ne nailazi na oduševljenje kod ostalih prijatelja. Pit se bori sa depresijom, a njegova žena Dženi ima aferu sa jednim od svojih klijenata. Dejvid i njegova druga žena Robin, prolaze kroz krizu u braku, nakon što on bude uhapšen. Dejvidova prva žena Karen započne vezu sa Adamovim tastom, Edijem.

Iako su svi već zašli u "zrele godine", prijatelji se ne smiruju, a njihovi životi su još kompleksniji i interesantniji.

Seriju su režirali Teri MekDonou (Terry McDonough), Džejmi Džej Džonson (Jamie Jay Johnson), Džulijet Mej (Juliet May) a u glavnim ulogama su Džejms Nezbit (James Nesbitt), Robert Bethurst (Robert Bathurst), Džon Tomson (John Thomson), Hermion Noris (Hermione Norris), Fej Riplej (Fay Ripley), Lien Best (Leanne Best).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.