Britanci šokirani: Sve su do sada videli u rijalitijima, ali ovako nešto još uvek ne

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci šokirani: Sve su do sada videli u rijalitijima, ali ovako nešto još uvek ne

Zaista nesvakidašnja situacija čak i za današnje doba dogodila se u Velikoj Britaniji.

Naime, u jednom od brojnih rijaliti šouova dogodilo se najgore. „Love Island“ prikazao je seks između svoje stanara koji se dogodio usred dana. Za vreme njihovog seksa ostali stanari su se okupili oko kreveta i navijali.

Inače, britanski mediji se u poslednje vreme sve više bave problemom rijalitija i trenutka kada on postaje preterivanje.

Rijaliti šou "Love Island“ prati šest mladih parova od kojih jedan mora biti proglašen najslađim parom. Nagrada je 50 hiljada funti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta bi rekli za ove naše: Britanci šokirani seksom u rijalitiju

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2016

U britanskom rijalitiju "Love Island" prikazan je seks između svoje stanara koji se dogodio usred dana. Za vreme njihovog seksa ostali stanari su se okupili oko kreveta i navijali...Inače, britanski mediji se u poslednje vreme sve više bave problemom rijalitija i trenutka kada on postaje preterivanje...Rijaliti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.