Bred Pit u trkačkom odelu, snima film o Formuli 1: Ovo je najbolji provod u mom životu

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 14:10

Bred Pit u trkačkom odelu, snima film o Formuli 1: "Ovo je najbolji provod u mom životu"

Bred Pit je primećen u trkačkom odelu u Silverstonu u nedelju uoči Velike nagrade Britanije, gde snima delove svog novog filma o Formuli 1.

Holivudska zvezda i njegov kolega Damson Idris obukli su crno-bela trkačka odela izmišljenog APKSGP tima i našli se među pravim vozačima Formule 1 na stazi u Nortemptonširu.

Sedmostruki svetski šampion u tom sportu, Luis Hamilton, koproducent je filma, koji još uvek nema naziv, a snima se u saradnji sa Formulom 1, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << projektu daje poseban pristup trkačkim stazama i vozačima. .

Pit je razgovarao sa komentatorom Skaj Sportsa i bivšim vozačem Formule 1 Martinom Brundlom o svom iskustvu.

Pedesetdevetogodišnji oskarovac je rekao: "Sada mi se malo vrti u glavi, moram priznati”.

"Sjajno je biti ovde. Zabavljamo se, najbolji provod u mom životu", dodao je on.

Otkrivajući detalje o predstojećem filmu u intervjuu, on je objasnio da je njegov lik vozač Formule 1 iz 1990-ih, koji je počeo da se trka u drugim disciplinama nakon što je doživeo "strašnu nesreću".

Njegov prijatelj i šef tima, koga igra Havijer Bardem, zatim ga poziva da pomogne svom timu na dnu tabele. Pit je rekao da film "treba da bude što autentičniji" s obzirom na to da su angažovali stručnjake F1 koji "rade kao u stvarnoj situaciji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.