Bred Pit je pitao Dikaprija zašto Džek nije stao na vrata u Titaniku, evo što je odgovorio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit je pitao Dikaprija zašto Džek nije stao na vrata u "Titaniku", evo što je odgovorio (VIDEO)

Pitanje svih pitanja.

Iako su od filma prošle 22 godine, brojni obožavaoci na internetu i dan danas ne mogu da prežale način na koji je umro Džek, lik kojeg Leonardo Dikaprio glumio u "Titaniku".

Neki su se čak potrudili i išli toliko daleko da dokažu da je Džek mogao da stane na vrata sa Rouz i preživi. Pitanje je opet pokrenuto i u nedavnom intervjuu s Leonardom Dikaprijem.

Објава коју дели Josh Horowitz (@joshuahorowitz) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дана 15. Јул 2019. у 2:56 PDT

Tokom zajedničkog intervjua za MTV, Bred Pit ga je pitao: "Zar nisi mogao da se stisneš pored nje?"

"Nemam komentar", odgovorio je Leo.

S njima je bila i glumica Margot Robi koja je takođe imala pitanje za glumca.

"Zar nisu mogli da naprave veća vrata?" pitala je ona.

"Nemam komentar", ponovio je Leo, smejući se.

Njegova kolegica iz filma, Kejt Vinslet, koja je glumila Rouz, pre tri godine priznala je što ona misli o toj sceni, rekavši da su oboje mogli da stanu na vrata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.