Brajović i Todorović: Potpis na donaciju za gradnju pozorišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajović i Todorović: Potpis na donaciju za gradnju pozorišta

BEOGRAD - Ministarstvo kulture Srbije saopštilo je da su ministar Vojislav Brajović i direktor Narodnog pozorišta Priština sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici Nenad Todorović danas potpisali Ugovor o prenosu sredstava namenjenih izgradnji zgrade tog pozorišta u Kosovskoj Mitrovici.

Reč je o 4.000.000 dinara predviđenih za realizaciju prve faze gradnje. Ta suma, koja je deo budžetski bilansiranih sredstava, namenjena je izradi generalnog, odnosno idejnog i detaljno razrađenog glavnog projekta sa kompletnom projektnom dokumentacijom, saopštilo je Ministarstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.