Izvor: SEEcult.org, 14.Jan.2019, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boja. Forma. Funkcija.

Galerija Kolarčeve zadužbine započinje ovogodišnju sezonu izložbom mlade umetnice Jovane Čajović “Boja. Forma. Funkcija.”, koja će biti otvorena 15. januara. Jovana Čajović, rođena 1994. godine u Kraljevu, studirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, na odseku za slikarstvo. Trenutno je na master studijama na Akademiji umetnosti, na odseku za crtež u klasi prof. Višnje Petrović. Od 2014. aktivno učestvuje na grupnim izložbama.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Jovana Čajović: Boja. Forma. Funkcija.

Izvor: Arte, 14.Jan.2019

Otvaranje samostalne izložbe radova autorke, Jovane Čajović, pod nazivom: “Boja, forma, funkcija.” u Galeriji Zadužbine Ilije M. Kolarca. Izložba se otvara u utorak 15. januara 2019. godine u 19 sati i biće otvorena do 2.februara 2019. godine...Jovana Čajović je rođena 1994. u Kraljevu....

Nastavak na Arte...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.