Bogata ponuda za novembar: Na Netfliks stižu filmovi i serije koje ste dugo čekali VIDEO

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 10:03

Bogata ponuda za novembar: Na Netfliks stižu filmovi i serije koje ste dugo čekali VIDEO

Jesen je idealno vreme za uživanje u dobrim filmovima i serijama, a Netfliks je za novembar pripremio bogatu ponudu.

Između ostalog, na popularnu platformu stižu dokumentarni filmovi o Silvesteru Staloneu i Robiju Vilijamsu.

Takođe, tu su i nastavci popularnih serija poput "Squid Game" i "Kruna". Netflik je takođe predstavio božićne filmove koje mnogi vole.

Sly, 3. novembar

Kako se navodi u opisu novog dokumentarca "Sly", biografija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Silvestera Stalonea je veoma slična onoj Rokija, uloge koja ga je katapultirala u zvezde.

Uzbudljiva je priča o hrabrom dečaku iz komšiluka koji se svim silama trudio da postigne svetsku slavu. A onda je to uradio ponovo, kada su ga već svi zaboravili.

Ubica, 10. novembar

Film koji je premijerno prikazan u Veneciji obradovaće i gledaoce na Netfliksu, koji stiže na ovu striming platformu 10. novembra.

Režija Dejvida Finčera, koji je takođe napisao 'Gone girl', psihološki je akcioni triler zasnovan na istoimenom francuskom grafičkom romanu o ubici koji počinje polako da gubi razum i bori se sa svojim poslodavcima i samim sobom u međunarodnoj poternici, a glavnu ulogu tumači Majkl Fasbender.

Kruna, 16. novembra

Poslednja sezona serije prati period od 1997. do 2005. i obuhvatiće neke od ključnih trenutaka u novijoj istoriji kraljevske porodice, uključujući tragičnu smrt princeze Dajane 1997.

Završni deo kraljevske drame biće emitovano u dva dela – prve četiri epizode ​​biće dostupne 16. novembra, a ostalih šest epizoda 14. decembra.

Nova sezona počinje tako što princeza Dajana i tadašnji princ, sada kralj Čarls (Dominik Vest) provode svoje prvo leto kao razvedeni par, uživajući u veoma različitim praznicima sa svojim sinovima, prinčevima Vilijamom (Rufus Kampa) i Harijem (Flin Edvards). U prvom delu serijala biće prikazana ljubav sa Dodijem Fajedom i tragična smrt neprežaljene princeze.

Princ Vilijam pokušava da se ponovo integriše u život u Itonu nakon smrti svoje majke. Uoči svog zlatnog jubileja, kraljica razmišlja o budućnosti monarhije, Čarls i Kamila će se venčati, a počeci nove kraljevske bajke rađaju se zahvaljujući Vilijamu i Kejt Midleton.

Igra lignji: Izazov, 22. novembar

Nova sezona stiže u novembru, pretvarajući južnokorejsku seriju u najveće rijaliti takmičenje ikada. 456 igrača će se takmičiti da osvoje 4,56 miliona dolara, najveću Netflikovu novčanu nagradu u istoriji rijaliti televizije. Kroz seriju igara, svaki igrač će biti gurnut do svojih granica i primoran da se zapita koliko daleko će ići da pobedi, sa oportunističkim savezima, strastvenim strategijama i pravovremenim izdajama koje slede.

Najbolji. Božić. Zauvek!, 16. novembar

Svakog Božića, Džeki šalje razmetljiv praznični bilten zbog kojeg se njena stara prijateljica sa koledža Šarlot oseća kao govno. Kada, igrom sudbine, Šarlot i njena porodica stignu na Džekin snežni prag samo nekoliko dana pre Božića, ona koristi priliku da dokaže da život njenog starog prijatelja ipak ne može biti tako savršen. U glavnim ulogama Heder Grejem, Brendi, Džejson Bigs i Met Sedeno...

Skoro normalna porodica, 24. novembar

Porodica Sendel je normalna porodica koju čine sveštenik Adam, advokat Ulrika i njihova 19-godišnja ćerka Stela. Žive naizgled savršenim životom u uglađenom stambenom predgrađu izvan Lunda, ali jednog dana sve se menja kada Stela završi u pritvoru, optužena za ubistvo. Njeni shrvani roditelji ne znaju šta da rade. Žele da pomognu Steli po svaku cenu, ali da li zaista poznaju svoju ćerku? Ili jedno drugom? Ova švedska serija u osam delova zasnovana je na knjizi Matijasa Edvardsona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.