Biković rame uz rame sa Švarcenegerovim naslednikom

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 16:20

Biković rame uz rame sa Švarcenegerovim naslednikom

Miloš Biković će u seriji “Beli lotos” glumiti sa Patrikom Švarcenegerom, sinom Arnolda Švarcenegera.

Nedavno je objavljeno da će se najstariji sin Arnolda Švarcenegera pridružiti glumačkoj postavi treće sezone Emijem nagrađene HBO-ove serije u kojoj glumi i popularan srpski glumac.

"Pored Mišel Monahan, Parker Pouzi, Miloša Bikovića, Lesli Bib i Džejsona Ajzaksa, u trećoj sezoni ekipi će se pridružiti i Patrik Švarceneger. Počastvovani smo što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imamo sjajnu ekipu za narednu sezonu i jedva čekamo da počnemo snimanje u februaru u Tajlandu”, saopšteno je iz HBO-ove produkcije, prenosi CNN.

Miloš Biković naveo je da je ponosan što će glumiti sa takvim zvezdama.

"Prošao sam na kastingu i veoma sam ponosan što ću biti deo takve ekipe. Sama procedura izbora glumaca je standardna i kod nas, i u Rusiji, pa i na Zapadu. Lepota filmske umetnosti je u tome što je ona u osnovi ista i u Beogradu i u Moskvi i u Holivudu. Potpisao sam žestok ugovor, koji me prilično ograničava da govorim o detaljima projekta. Sigurno je da će snimanje trajati duže nego što je to bio slučaj u prethodnim sezonama, biće temeljnije, pa verujem i da će treća sezona biti baš ono što se očekuje, bolja od prve dve", rekao je srpski glumac nakon što je objavljeno da će igrati u popularnoj seriji.

Podsetimo, Biković je postao predmet interesovanja svetskih medija nakon što je objavljeno da će biti deo kultne serije, a ubrzo je vlast Volodimira Zelenskog napala našeg glumca. Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine je prošle nedelje nazvalo Bikovića "Putinovim glumcem" i optužilo ga da "podržava genocid i krši međunarodno pravo".

Putem društvene mreže "Iks" iz ukrajinskog ministarstva postavili su pitanje čelnicima kompanije HBO: "Da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo?” Američka televizijska mreža nije se oglasila na gnusne laži i uvrede upućene našem glumcu.

Patrik je najstariji sin Arnolda Švarcenegera, a u svet šou-biznisa najpre je ušao kroz modeling, da bi potom prešao na glumu, a gledali ste ga u filmovima "Midnight Sun", "Grown Ups ", "The Staircase", "Falconman" i mnogim drugim.

Smatra se da će ga upravo uloga u seriji "Beli lotos" lansirati u sam vrh svetskog šou-biza i odvojiti od titule "sin Arnolda Švarcenegera".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.