Bijelo dugme ponovo nastupa u Beogradu?

Izvor: B92, 19.Apr.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijelo dugme ponovo nastupa u Beogradu?

Goran Bregović nastupiće sa "Bijelim dugmetom" krajem godine u Kombank Areni! Tačan datum za sada nije poznat, ali pripreme za beogradski koncert uveliko su u toku!

Kada su se 2014. godine pojavile glasine da će Brega s „Dugmetom“ krenuti na turneju povodom 40. rođendana grupe, mnogi su odmahivali rukom.

Od juna 2014. pa do sada "Bijelo dugme" održalo je preko 40 koncerata sirom regiona i sveta! No, publika sa ovih prostora željna je Brege, Alena, Tife, Bebeka... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i samo zbog toga "Bijelo dugme" priprema spektakl za beogradsku publiku.

Bregović trenutno sa svijim orkerstrom nastupa u Francuskoj. Potom slede koncerti u Nemačkoj, Maroku, Kasablanki, Meksiku, Čileu i Buenos Ajresu.

Pored toga, Brega će ovog proleća i leta pevati i na prostorima bivše Juge - u Tuzli (4. jun), Ljubljani (18. jun) i Bihaću (30. jul).

Ovako je pre 11 godina bilo na Beogradskom hipodromu:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.