Besplatan koncert Mount Silence u Domu omladine

Izvor: Blic, 31.Maj.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan koncert "Mount Silence" u Domu omladine

Švajcarski vokalno-instrumentalni ansambl "Mountain Silence" nastupiće četrvtak, 2. juna (20h), u Domu omladine u Beogradu. Ulaz na koncert je besplatan.

Ansambl je dosad održao nekoliko stotina koncerata širom Evrope i sveta i snimio 5 albuma. U Beogradu gostovao tri puta, pred prepunim dvoranama, i osvojio srca i simpatije publike.

Karte se mogu podići na blagajni Doma omladine i u kafe-knjižari "Everest" (Gospodar Jevremova 47a)

Na koncertu u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mountain Silence izvodi kompozicije Šri Činmoja (1931-2007), koji je stvorio fascinantan muzički opus od preko 20.000 muzičkih minijatura.

"Ova muzika je napisana i izvodi se u stanju dubokog unutrašnjeg mira i u stanju je da kod slušaoca pobudi radost, entuzijazam, dobronamernost, ljubav i ostale dobre osobine srca", navodi se u saopštenju organizatora.

Povezane vesti: Humanitarni koncert za malu Enu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.