Izvor: SEEcult.org, 18.Nov.2012, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan čas u Šumatovačkoj

Centar za likovno obrazovanje Šumatovačka poziva na besplatan javni čas grafike, graviranja i kaligrafije koji će 21. novembra održati umetnica Jelena Damnjanović. Program je namenjen svima koji žele da oslobode svoju likovnu kreativnost kroz netipične medijume umetničkog izražavanja i da ovladaju tehnološkim procesima grafike uz pomoć kojih će ostvariti kreativno-umetničkerezultate. Pozvani su svi zainteresovani polaznivi, bez starosnog ograničenja, srednjoškolci i studenti.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Besplatan javni čas grafike, graviranja i kaligrafije u Šumatovačkoj

Izvor: PRObjave.com, 19.Nov.2012, 13:05

Beograd, 19. Novembar 2012. / PR Objave Najava - U sredu, 21.11.2012. u 16 sati u prostorima Centra za likovno obrazovanje Šumatovačka, sa početkom u 16 sati, biće organizovan promotivni čas umetničko-obrazovnog programa Grafika, graviranje i kaligrafija. Program je namenjen svima koji žele...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.