Beogradski letnji festival od 23. juna do 23. jula

Izvor: RTS, 21.Jun.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski letnji festival od 23. juna do 23. jula

Beogradski letnji festival (BELEF) počinje u petak 23. juna, a u narednih mesec dana publiku očekuju koncerti, izložbe i pozorišne predstave za različite uzraste i ukuse, najavili su organizatori.
U petak, 23. juna u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) BELEF će biti otvoren koncertom Sanje Ilića i "Balkanike".

Do kraja juna u Institutu Servantes biće priređena izložba "Romski život", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok će u bašti SKC-a nastupiti španski muzičari Alba Molina i Rikardo Moreno iz Španije i grupa "Kal".
Koncert "Kratka istorija zapadne muzike" orkestara škole za muzičke talente iz Ćuprije, biće organizovan 30. juna u bašti SKC-a, gde će dan kasnije biti prikazana dečija predstava Cvetina Aničića "Vitamini zdravi fini".
U nedelju, 2. jula, nastupaju Beogradski diksilend orkestar a dan kasnije, na istom mestu biće priređena muzička predstava "DA i RE".
Otvaranje izložbe fotografija "Korak" Lidije Antonović, predstava Dah teatra "Žene Dade" i koncert Ivana Bosiljčića "Par stihova za nas", takođe su na programu ovogodišnjeg BELEF-a.
Najavljeni su i izložbe fotografija Mile Stijak "Milini anđeli" i Nemanje Maraša "Apres" kao i performans "Snežana i sedam smrtnih grehova".
U sredu, 12. jula, u Kući legata biće otvorena izložba Silvane Ručnov "Kaligrafija - tradicionalno, moderno, savremeno", dok će istog dana u bašti SKC-a nastupiti Femi Kuti iz Velike Britanije.
Biće priređena i pokretna instalacija Teatra Mimart, koncert Svetskog omladinskog hora iz Mađarske kao i koncert benda "Šinobusi".
Ovogodišnji BELEF biće završen u nedelju, 23. jula, koncertom Bajage i Instruktora u bašti SKC-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski letnji festival od 23. juna do 23. jula

Izvor: B92, 21.Jun.2017

Beogradski letnji festival (BELEF) počinje u petak 23. juna, a u narednih mesec dana publiku očekuju koncerti, izložbe i pozorišne predstave za različite uzraste i ukuse, najavili su organizatori...U petak, 23. juna u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) BELEF će biti otvoren koncertom Sanje...

Nastavak na B92...

Raznovrstan program na Belefu

Izvor: RTS, 22.Jun.2017, 09:01

Sutra počinje Beogradski letnji festival - Belef. Direktorka centra beogradskih festivala koji organizuje Belef Nataša Ilić kaže za RTS da će program biti raznovrstan. . Nataša Ilić je gostujući u Dnevniku RTS-a rekla...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.