Beogradska nedelja umetnosti od 3. do 10. jula

Izvor: Beta, 01.Jul.2011, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska nedelja umetnosti od 3. do 10. jula

BEOGRAD, 1. jula 2011. (Beta) - Prva Beogradska nedelja umetnosti biće održana od 3. do 10. jula, najavili su organizatori manifestacije.

Beogradska nedelja umetnosti obuhvata koncert, izložbu, modnu reviju i pet umetničkih radionica, a program je osmišljen s idejom da promoviše i afirmiše mlade umetnike i studente dizajna, saopšteno je iz Kancelarije za mlade Beograda koja organizuje manifestaciju.

Na otvaranju Beogradske nedelje umetnosti, 3. jula od 20.00 sati, nastupiće fank-soul bend "Marakuja", osnovan 2008. godine u Beogradu.

Na platou ispred zgrade opštine Novi Beograd 4. jula biće otvorena izložba umetničkih i dokumentarnih fotografija pod nazivom "Beogradicikliraj!", na kojima su prikazani stanovnici prestonice i njeni posetioci.

Tokom sedam dana istaknuti domaći stručnjaci vodiće radionice "Guerilla filmmaking", "Park-ing", "Igra svetlosti i senke", "Modna fotografija" i "Muzička produkcija". Tokom manifestacije biće predstavljene i kreacije mladih modnih dizajnera, na reviji koja će biti održana 5. jula u Domu omladine.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.