Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2024, 10:46

Beogradska filharmonija: Zahtev za poboljšanje uslova rada nije politički potez, niti marketing

Perkusionista Beogradske filharmonije Aleksandar Radulović izjavio je danas da apel javnosti, i obraćanje publici kako bi se poboljšali uslovi rada muzičara i rešili njihovi egzistencijalni problemi, nisu nikakav politički potez niti marketing, već da je reč o problemima u kojima je kultura u Srbiji decenijama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Gojković: Pogodio me apel Filharmonije, neko je odlučio da dezinformiše deo javnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2024

Ministarka kulture Maja Gojković izjavila je danas da ju je "pogodio" apel muzičara Beogradske filharmonije, koji su ukazali na probleme sa kojima se suočavaju, navodeći da su i Ministarstvo i ona lično "mnogo truda i rada uložili u resor kulture i rad Filharmonije".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.