Bekmambetov novi film tek nakon utakmice Rusa sa Špancima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekmambetov novi film tek nakon utakmice Rusa sa Špancima

MOSKVA - Holivudska kompanija Juniverzal Pikčers i ruski režiser Timur Bekmambetov izmenili su program ruske premijerne projekcije novog tehno-trilera baziranog na stripu, "Posebno opasan" (Wanted), radi odlučujuće utakmice Rusija-Španija na Evropskom šampionatu u fudbalu, izjavio je autor čuvenog blokabastera "Noćna straža".

Radi ruskih navijača koji će sutra uveče podržati svoj nacionalni tim u polufinalu Šampionata Evrope organizovaće se specijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << projekcije filma posle završetka utakmice.

Bekmambetov je najavio izmenu vremena projekcije u ruskim bioskopima da bi se omogućilo navijačima da podrže Rusiju a da posle utakmice mogu da idu da vide novi film.

Budžet novog filma Bekmambetova iznosi 150 miliona dolara.To je prvi, u istoriji Holivuda, projekat takvog budžeta koji je realizovao ruski režiser i u kojem učestvuje ruska ekipa (kompjuterska grafika, kostimi, ton). Isto tako u filmu pored holivudskih igraju i ruski glumci Konstantin Habenski i Dato Bahtadze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.