Bajagi se baš ne da: I posle 30 godina bez od koncerta u Šibeniku

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 10:58

Bajagi se baš ne da: I posle 30 godina bez od koncerta u Šibeniku

Umesto 24. jula beogradski rok bend Bajaga i Instruktori nastupiće u Šibeniku u drugoj polovini avgusta, piše hrvatska štampa.

Bajaga i Instruktori nisu nastupali u Šibeniku 30 godina a do oslaganja koncerta došlo je zbog nepovoljne epidemiološke situacije u regionu.

Dok mnogi domaći bendovi zbog pandemijske krize tokom leta uglavnom ne sviraju a , Bajagi i Instruktorima pošlo je za rukom da zakažu dva velika koncerta.

Doduše, prvobitno planirani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastup u Šibeniku krajem jula odložen je za drugu polovinu avgusta.

"Dragi moji prijatelji u Šibeniku, žao mi je što nismo mogli da dođemo sad u sedmom mesecu na ovaj planirani koncert, svi znate zašto, zbog ove novonastale situacije, ali velika mi je želja da dođemo posle 30 godina u Šibenik. Nadam se da ćemo uspeti to da uradimo u drugoj polovini osmog meseca. Sve vas vole Bajaga i Instruktori”, poručio je Momčilo Bajagić u video poruci fanovima.

Organizatori koncerta u Šibeniku iz festival Regius saopštili su da će novi datum održavanja koncerta biti određen u najskorijem roku.

Kupljene ulaznice važiće za koncert u avgustu.

Podsetimo, koncert Bajage na Danima piva u Karlovcu zabranjen je nakon pritisaka nekolicine branitelja samo dvadeset dana pred nastup pre dve godine. Organizatori potom kao zamenu pozvali Hladno pivo, ali oni su ih odbili.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.