Bajaga objavljuje album i knjigu

Izvor: B92, 26.Maj.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga objavljuje album i knjigu

Bajaga i Instruktori objaviće novi album 6. juna koji će se prodavati u paketu sa knjigom poezije Momčila Bajagića "Vodič kroz snove".

"Novi album izlazi na malo drugačiji način nego što su ljudi navikli. Izdajemo knjigu pesama, napravio sam izbor nekih od mojih najboljih pesama, plus ove nove, i ta zbirka se zove 'Vodič kroz snove', a uz nju dobijete i novi album 'Daljina, dim i prašina’”, izjavio je Momčilo Bajagić.

Cena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paketa od 450 dinara je "ultrapopularna”, smatra on, jer svi znamo da su vremena teška.

Kompanija Novosti izdavač je knjige "Vodič kroz snove", koja sadrži sedamdesetak Bajaginih pesama iz svih delova karijere, brojne fotografije i predgovore uticajnog rok i kulturnog poslenika Pece Popovića, dramskog pisca Dušana Kovačevića i književnog kritičara Aleksandra Jerkova.

Suizdavači CD-a "Daljina, dim i prašina" su menadžment Bajage i Instruktora, promoterska kuća Long Play i kompanija Novosti. Paket će biti dostupan u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Album i latiničnu verziju zbirke "Vodič kroz snove" za ostatak bivše Jugoslavije objaviće istovremeno zagrebački Dallas Records.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Bajagin album i knjiga u prodaji od 6. juna

Izvor: Kontra magazin, 26.Maj.2012

Bajaga i Instruktori objaviće novi album 6. juna, ali na poseban način - CD Daljina, dim i prašina pojaviće se u prodaji u paketu sa knjigom poezije Momčila Bajagića Vodič kroz snove , po ceni od samo 450 dinara na kioscima i prodajnim mestima kompanije Novosti u Srbiji, Crnoj Gori i Republici...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.