BRILJATNA OSOBA I GLUMICA: Rade Šerbedžija posvetio najlepše reči Miri Furlan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 13:06

BRILJATNA OSOBA I GLUMICA: Rade Šerbedžija posvetio najlepše reči Miri Furlan

Ostaće upamćena.

Čuvena jugoslovenska i hrvatska glumica Mira Furlan umrla je u 65. godini, posle višemesečne borbe sa virusom Zapadnog Nila.

Rade Šerbedžija je jedan od glumaca koji su dobro poznavali Furlanovu, i ima samo najlepše reči za nju.

- Dugo je bolovala, bila je u komi i tako da je to (viđanje sa njom) bilo prekinuto. Svima nam je ostala u srcu, bila je jedna od najdivnijih glumica na području bivše Jugoslavije - rekao je za RTS Šerbedžija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je napomenuo da je Furlanova doživela nepravdu od nacionalista u Hrvatskoj, ali da se vratila i igrala "Medeju" i da su je tada svi oduševljeno dočekali.

- Bila je briljatna osoba i briljatna glumica, voleli su je i pubika i kamera i režiseri - rekao je Šerbedžija i napomenuo da joj je velika podrška u životu bio njen suprug Goran Gajić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.