BOJAN GLUVAJIĆ (“NIČIM IZAZVAN”): “STVARAJTE IZ SRCA, DELAJTE IZ GLAVE!”

Izvor: kult-URA.com, 03.Nov.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJAN GLUVAJIĆ (“NIČIM IZAZVAN”): “STVARAJTE IZ SRCA, DELAJTE IZ GLAVE!”

Bend “Ničim izazvan” nastao je 2011. godine. Ritmovima valcera i tanga, fanka i roka zavode publiku nudeći iskrene i romantične reči. Šarm koji je osvojio srca slušalaca, kao i kritiku, doveo je do naglog uspeha ovog autorskog benda.
O nastanku, inspiraciji, turnejama i predstojećem koncertu u Nišu razgovarali smo sa gitaristom i vokalom benda Bojanom Gluvajićem.
 
Kako ste se skupili, s obzirom da ste “vrbasko – beogradski” bend?
U kafani! Kafe “Mansarda” u Vrbasu je naše mesto. Nakon nekoliko spontanih svirki, od svih tih ljudi koji ponešto sviraju ostalo je nas osmoro, i to je bio prvi “Ničim izazvan”. Tada je odnos bio 6:2 u korist Vrbašana, a danas je 4:4....

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.