BKTVNews poklanja karte za bioskop: Dvejn Džonson će vas oduševiti u novoj akciji Neboder (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Jul.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BKTVNews poklanja karte za bioskop: Dvejn Džonson će vas oduševiti u novoj akciji "Neboder" (VIDEO)

Najbrži će imati jedinstvenu priliku da uživaju u dosad neviđenoj akciji.

BKTVNews vam poklanja 3x2 karte za film "Neboder" koji će biti prikazan u sredu 18. jula, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centar, u 18:20 časova.

Ko želi karte potrebno je samo da ostavi komentar najbrže što može ispod posta na našoj Fejsbuk stranici, koji će biti objavljen danas u 19.30 časova.

Srećne dobitnike obavestićemo o načinu preuzimanja karata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Jedan od najomiljenijih i najpopularnijih glumaca na planeti, Dvejn "The Rock" Džonson stiže u naše bioskope u novoj, napetoj akciji "Neboder" (The Skyscraper).

Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sojer (Dvejn Džonson), sada radi kao obezbeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkriće da najviša i najbezbednija zgrada na svetu završava u plamenu. Dok čovek za kojim se traga beži, Sojer će morati da pronađe odgovorne za požar i spase svoju porodicu, zarobljenu u neboderu. Uz Džonsona u ovom akcionom trileru punom vrtoglave jurnjave, sjajnih efekata i kaskaderskih scena, glavne uloge tumače i Niv Kembel, Čin Han, Noa Tejlor i drugi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.