BIĆE I ŠESTA SEZONA: U ovoj seriji želi da glumi čak i Bred Pit (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIĆE I ŠESTA SEZONA: U ovoj seriji želi da glumi čak i Bred Pit (VIDEO)

Globalni fenomen.

Režiser hit serije "Piki Blajnders" Enthoni Birn oduševio je fanove potvrdivši da je snimanje nove, šeste sezone u fazi pretprodukcije.

Birn je na društvenim mrežama objavio fotografiju scenarija prve epizode šeste sezone nazvane Black Day ("Crni dan"), a Birn je ujedno i najaktivniji režiser serije koja je do sad imala novog režisera za svaku od sezona.

Ono što fanove najviše zanima je, naravno, šta će se dogoditi s Tomijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šelbijem i šta ga čeka u narednim epizodama. Birn je bio očekivano tajnovit, pa je za GQ izjavio da ga očekuje borba s sopstvenim instinktima:

"Tommy mora da igra dugu igru. Mora da pokaže strpljenje i smirenost i to u trenutku kada svi ostali očekuju reakciju. Bori se s svojim instinktima i ponašanjem, a to je najopasnije. On samo želi da ubije Mozlija, ali zna da ne može. Mora sa njim da se bori na drugačiji način. Mozli iz njega izvlači ono najgore. Mislim da je upravo to pokazatelj koliko je scenarista Stiven Najt sofisticiran autor. Kako bi se mogao da se bori protiv Mozlija, Tomi mora da vodi borbu sa samim sobom."

Još nije poznato kada će nove epizode biti emitovane, ali zna se da snimanje počinje u Liverpulu i Škotskoj 11. februara. Birnova predviđanja kažu da nove nastavke ne trebalo očekivati pre početka 2021.

"Dosta nas ljudi kontaktira i žele uloge. Bred Pit, Snup Dog i mnogi drugi. Mislim da ćemo u šestoj sezoni malo otvoriti vrata slavnim glumcima. Ali najbitnije je to da budu dobri. Uzećemo samo najbolje, kao što smo učinili sa Semom Kleflinom koji glumi Mozlija. On je savršen", rekao je ranije Najt za The Guardian.

SAVRŠENO IZVAJANA POZADINA U PRVOM PLANU! Bekvalčeva raspametila muškarce snimkom iz teretane! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.