Australija osudila okrutnu presudu iranskoj glumici

Izvor: NaDlanu.com, 11.Okt.2011, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija osudila okrutnu presudu iranskoj glumici

SIDNEJ, 11. oktobra 2011. (Beta-AFP) - Australija je u utorak osudila "nehumanu i okrutnu kaznu" izrečenu iranskoj glumici Marzieh Vafamehr, koja je osudjena na godinu dana zatvora i 90 udaraca bičem zbog uloge u filmu australijske koprodukcije o teškoćama glumaca u njenoj zemlji.

SIDNEJ, 11. oktobra 2011. (Beta-AFP) - Australija je u utorak osudila "nehumanu i okrutnu kaznu" izrečenu iranskoj glumici Marzieh Vafamehr, koja je osudjena na godinu dana zatvora i 90 udaraca bičem zbog uloge u filmu australijske koprodukcije o teškoćama glumaca u njenoj zemlji."Australijska vlada osudjuje primenu okrutnih, nehumanih ili degradirajućih mera", rekao je portparol australijskog minsitarstva spoljlnih poslova.Ma..

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Australija osudila okrutnu presudu iranskoj glumici

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2011

SIDNEJ - Australija je danas osudila "nehumanu i okrutnu kaznu" izrečenu iranskoj glumici Marzieh Vafamehr, koja je osuđena na godinu dana zatvora i 90 udaraca bičem zbog uloge u filmu australijske koprodukcije o teškoćama glumaca u njenoj zemlji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Australija protiv presude glumici

Izvor: B92, 11.Okt.2011

Vlada Australije osudila je 11. oktobra nehumanu kaznu izrečenu iranskoj glumici Marzieh Vafamehr, koja je osuđena na godinu dana zatvora i devedeset udaraca bičem zbog uloge u filmu "Moj Teheran na prodaju"..."Australijska vlada osuđuje primenu okrutnih, nehumanih ili degradirajućih mera", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.