Atomsko sklonište i prijatelji 22. novembra u MTS dvorani sviraju u čast Serđa Blažića

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 12:37

Atomsko sklonište i prijatelji 22. novembra u MTS dvorani sviraju u čast Serđa Blažića

"Serđo i dalje živi"...

MTS Dvorana će 22. novembra prvi put biti domaćin legendarnoj rok grupi Atomsko Sklonište, koja će zajedno sa prijateljima na kultnom mestu, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata nastupiti ove zime.

Ovaj pažljivo pripremani, ekskluzivni koncert biće održan u čast pevača Serđa Blažića koji je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio blizu 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu.

Uz pomoć prijatelja Atomsko Sklonište će izvesti svoje najveće hitove ali i neke drage pesme koji dugo, dugo nisu svirali.

Za sada iz benda ne otkrijavaju o kojim gostima je reč, ali kako tvrde „ to su zasigurno najbolji vokali sa naših prostora."

Kako dodaju, „ovo će biti jedinstvena prilika da se ovakav All stars okupi na jednom mestu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.