Arnold Švarceneger otkriva ko je prvobitno trebalo da glumi Terminatora: Svađao sam se s njim

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 11:48

Arnold Švarceneger otkriva ko je prvobitno trebalo da glumi Terminatora: "Svađao sam se s njim"

Poznati glumac je otkrio da uloga koja ga je proslavila uopšte nije bila namenjena njemu.

Arnold Švarceneger je oživeo lik Terminatora, međutim, malo je falilo da bivši NFL igrač O.J. Simpson preuzme naslovnu ulogu.

Glumac je detalje otkrio u dokumentarcu o svom životu, a tokom seriju mu se pridružio i reditelj Terminatora Džejms Kameron i govorio o tome kako je Švarceneger postao ikona sedamdesetih.

Prvenstveno je Simpson trebalo da igra Terminatora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Švarceneger da bude njegov protivnik u filmu, međutim, Kameron je ostao zatečen zbog Arnoldovog izlgeda, pa je odmah znao ko treba da bude glavni lik.

"Samo sedim i gledam ga. To je kao kad se zvuk stiša i samo vidim kako mu svetla koja izbijaju iz staklenih prozora udaraju u lice kad se vrata otvore. Pomislio sam: Ima pakleno lice", rekao je Kameron, dok se Švarceneger prisetio kako su svi posumnjali u to da li bi Simpson mogao da glumi robotskog ubicu.

Kasnije nakon filma, Simpson je bio optužen za ubistvo bivše supruge i njenog prijatelja, a 1997. godine je konačno potvrđeno da je odgovoran za njihovu smrt.

Tokom dokumentarca, Švarceneger je otkrio i da nikako nije želeo da glumi negativca, ali je Kameron uspeo da ga ubedi.

"Počeo sam da se svađam s njim oko toga, a on je mirno rekao: 'Pa, razmisli o tome.' Razmišljao sam tri dana, a onda sam ga pozvao i rekao: Svaki put kad ga ponovo pročitam, sve se više zamišljam kako igram Terminatora. Rekao sam mu da sam za i onda smo počeli s pripremama", rekao je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.