Arnold Švarceneger i Deni Devito najavili saradnju, moguć nastavak filma Blizanci

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 22:27

Arnold Švarceneger i Deni Devito najavili saradnju, moguć nastavak filma "Blizanci"

Iako se ne čini da će tako skoro Arnold Švarceneger i Deni Devito reprizirati svoje uloge braće blizanaca Julijusa i Vinsenta u nastavku hit filma "Blizanci" iz 1988, slavne glumce to nije sprečilo da se okupe za još jednu prijateljsku fotografiju.

Švarceneger se pojavio na brodvejskoj predstavi "Treba mi to", u kojoj glumi Devito, a njihov susret nije mogao da prođe bez objave na Instagramu, koja je među fanovima izazvala oduševljenje.

Naime, Švarceneger je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao srdačnu objavu kojom je nagovestio da bi slavni duo uskoro ponovo mogao da uplovi u neki zajednički projekt.

"Moj brat! Bilo je fantastično gledati Denija u brodvejskoj predstavi 'Treba mi to'. On, Lusi i svi drugi koji su učestvovali zabavljali su publiku svakog minuta predstave. Ovo je jedna od najboljih predstava koje sam ikada gledao, pravi spektakl! Jedva čekam našu ponovnu saradnju", napisao je glumac.

Početkom 2022. činilo se da će "Trojke", nastavak uspešnih "Blizanaca" iz 1998, krenuti u produkciju. Švarcenegeru i Devitu trebalo je da se pridruži Trejsi Morgan kao treći brat, a reditelj originalnog filma Ivan Rajtman trebalo je da bude zadužen za režiju. Međutim, Rajtman je preminuo, što je nad projektom ostavilo veliki oblak neizvesnosti.

"Imamo mali zastoj zbog smrti Ivana Rajtmana. Pričekaćemo malo dok se cela stvar ne ohladi, a onda ćemo to rešiti. Projekat je trebalo da bude sniman u oktobru. Sada moramo da potražimo drugog reditelja i vidimo hoćemo li uopšte nastavljati s ovim filmom", napisao je tada Švarceneger.

Nakon ove objave nije bilo novih informacija o "Trojkama", a fanovi se nadaju da bi susret dva velikana mogao ponovno pokrenuti celu priču.

Nedavno je Švarceneger krenuo u svoj prvi pohod na televizijske ekrane, pojavivši se u Netflikovoj hit seriji "Fubar", koja je dobila zeleno svetlo za drugu sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.