Aplauz u Beogradu traje najduze! Ovacije za Željka Vasića u kombank dvorani

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplauz u Beogradu traje najduze! Ovacije za Željka Vasića u kombank dvorani

Priredio spektakl!

Željko Vasić je u punoj Kombank Dvorani skoro tri sata pevao oduevljenoj publici i spektaulaim koncertom priveo kraju prolećnu turneju pod nazivom "Da pređemo na ti".

Raspevani posetioci uživali su u hitovima popularnog pevača i više puta ga pozivali na bis.

Željko  je kroz osmeh više puta ponovio da aplauz u Beogradu traje duže i dodao da je neizmerno zahvalan na ljubavi koju mu već godinama njegova publika šalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gogol Bordello: Hvala Beograde! (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2018

Uspešan nastup u bašti SKC-a!..Svetska džipsi pank-rok atrakcija Gogol Bordello u ponedeljak uveče održao je koncert za pamćenje u uzavreloj atmosferi krcate bašte beogradskog SKC-a, koji se završio bisom frontmena Eugene-a Hutz-a na krovu i druženjem sa fanovima u Resavskoj ulici!..Aplauz u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.