Anđelina Džoli odbila da priča o Bin Ladenu

Izvor: S media, 12.Maj.2011, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli odbila da priča o Bin Ladenu

Popularna holivudska glumica Anđelina Džoli izbegla je da odgovori novinarima šta misli o smrti Osame bin Ladena. Ona trenutno u Kanu promoviše film "Kung Fu Panda 2".

Anđelina Džoli i Bred Pit došli su sa decom u Kan. On se još nije pojavio pred novinarima jer tek treba da bude prikazan njegov novi film "The Tree of Life", ali ona jeste, jer je u četvrtak zajedno sa Dastinom Hofmanom održala konferenciju za novinare povodom premijere dugometražnog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << crtanog filma „Kung Fu Panda 2“.

Obama: Krio sam od žene napad na Bin Ladena

Pas učestvovao u lovu na Bin Ladena

Obama sa ubicama Bin Ladena

Pitanja novinara trebala su da se odnose samo na film „Kung Fu Panda 2" tako da kada joj je jedna novinarka postavila pitanje o tome šta misli o smrti Osame bin Ladena, Anđelina Džoli je odgovorila „Radije bih govorila o filmu 'Kung Fu Panda', a ne o tako teškim temama"

(Nacional.hr)FOTO:Nacional

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Anđelina besna na producente filma koji je snimala u Bosni

Izvor: Svet, 13.Maj.2011, 14:52

Američki tabloidi pišu da se Anđelina Džoli posvađala sa producentima svog rediteljskog prvenca "Bezimena ljubavna priča" koji je snimala u Bosni. Razlog za svađu je to što su producenti rekli Anđelini da iz filma izbaci pojedine scene, a jedna od njih je i ona u kojoj se u sporednoj ulozi nalazi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.